Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Τo blog αυτό δημιουργήθηκε με μια φιλοδοξία. Να αποτελέσει βήμα ελεύθερου ανεμπόδιστου διάλογου νηφάλιου και ειλικρινή ανάμεσα σε πολίτες.Είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία. Και ο υπεύθυνος έχει αυτοδεσμευτεί ότι στο μέτρο που τον αφορά ο διάλογος αυτός να γίνεται χωρίς ύβρεις ψέματα και συκοφαντίες.
Όσοι λοιπόν σκέφτονται «να βγάλουν απωθημένα» βρίζοντας εκ του ασφαλούς από το βήμα αυτό θα απαγοητευτούν. Τέτοια δυνατότητα δεν θα τους δοθεί.
Δεν είμαστε κάτοχοι της μεγάλης αλήθειας και κάθε αλήθειας εν γένει. Όμως σχόλια που βρίζουν, είναι εμπαθή, κάνουν φασιστική ή άλλη χοντροκομμένη προπαγάνδα, υποκινούν σε καταστάσεις και επιτίθενται ανώνυμα και δυσφημιστικά εναντίον δημόσιων ή μη προσώπων θα κόβονται

2 σχόλια:

  1. " Όσοι λοιπόν σκέφτονται «να βγάλουν απωθημένα» βρίζοντας εκ του ασφαλούς από το βήμα αυτό θα απαγοητευτούν. Τέτοια δυνατότητα δεν θα τους δοθεί. "

    a nai ayto ayto to pleonektima to kratas gia sena....
    xaxaxa kalo
    an piasei...
    mono min se paroyn xampari pios eisai kai meta ksereis....

    an diafoneis grapse to onomataki soy na dinoyme vasi kai se osa les allios den fantazesai ti mporei na leei o kathenas kai gia sena anonyma...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το ζήτημα που θέτεις έχω γράψει αναλυτικά τη θέση μου σε προηγούμενο άρθρο με τίτλο «Η ανωνυμία των blogs» Όπως βλέπεις, αν είσαι καλόπιστος δεν βρίζω και δεν συκοφαντώ κανένα. Απόψεις εκφράζω χωρίς αφορισμούς . Κάθε αντίθετη άποψη είναι φυσικά δεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή