Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Σε άνοδο Πολιτισμός και Τουρισμός









Άντζελα Γκερέκου ,Υφυπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού
Αναμένεται ραγδαία άνοδος της τουριστικής κίνησης στη χώρα μας για το έτος 2010
Αλλά και στον Πολιτισμό τα πράγματα θα πάνε εξίσου καλά .Θα γίνει στην κυριολεξία ΑΝΟΡΘΩΣΗ (των πολιτιστικών πραγμάτων βέβαια).




OΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ…..

Σαμαράς - Παπανδρέου...


Συμφοιτητές και συγκάτοικοι το '70...


Aπό το http://greece-salonika.blogspot.com/

Εγκρίθηκε η πρόταση του ομίλου ΙΤΑ

Με την τρίτη προσπάθεια, εγκρίθηκε τελικά η πρόταση του ομίλου ΙΤΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο Νιγρίτας. Η κ. Μαρίνα Ζουρνατζή που στην προηγούμενη συνεδρίαση είχε δηλώσει παρούσα, αυτή τη φορά άλλαξε στάση και ψήφισε υπέρ της πρότασης. Ακόμη η δημοτική σύμβουλος κ. Παναγιώτα Μέρου που απουσίαζε από την προηγούμενη συνεδρίαση, αυτή τη φορά συμμετείχε στην συνεδρίαση ήταν και ψήφισε ς υπέρ της πρότασης. Έτσι, λοιπόν, τα δεδομένα άλλαξαν και εγκρίθηκε η υπογραφή μνημονίου ανάμεσα στο Δήμο Νιγρίτας και τον όμιλο ΙΤΑ για την αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου.


Θεωρώ κατ’ αρχήν θετική αυτή την εξέλιξη με την προϋπόθεση πάντοτε να προστατευτούν και τα συμφέροντα των μικρότερων επενδυτών που ήδη εμπράκτως είχαν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή.

Περιμένω τις εξελίξεις . Βρισκόμαστε άλλωστε μόλις στην Αρχή…..



JOKER


Και για τις εκλογές (Βουλευτικές ,νομαρχιακές , επιμελητηριακές, δημοτικές, ΓΣΕΒΕ, σωματείου κρεοπωλών,, σωματείου γκαραζιέρηδων , σωματείου παντοπωλών, σωματείου εμπόρων, βιοτεχνών κ.λ.π κ.λ.π.) κρατάμε JOKER.