Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

Στις 15 Δεκεμβρίου, οι εργαζόμενοι της Ελλάδας, με τη γενική πανελλαδική απεργία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα και με τα μαζικά συλλαλητήρια στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, διαδήλωσαν ειρηνικά την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική του Μνημονίου. Την πολιτική που εκπληρώνει κάθε απαίτηση του ΣΕΒ μεγαλώνει την κοινωνική αδικία, οδηγεί τις λαϊκές τάξεις στη φτώχεια και καταστρέφει τον παραγωγικό ιστό της κοινωνίας και το μέλλον της νεολαίας. Ξεχωριστή και ελπιδοφόρα η αγωνιστική συμμετοχή των νέων ανθρώπων, μαθητών, σπουδαστών, ανέργων και εργαζομένων.
Αυτή τη μεγαλειώδη κινητοποίηση φοβήθηκε η κυβέρνηση. Εφάρμοσε προκλητικά ένα σχέδιο μαζικής αστυνομικής καταστολής –ακόμα και προληπτικής– με σκοπό να διαλύσει τη μαζική εναντίον της παλλαϊκή διαμαρτυρία, να την μετατρέψει σε ασύνδετα πεδία συγκρούσεων διαδηλωτών και αστυνομίας και, με τη βοήθεια ορισμένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, να την απαξιώσει.
Στην προσπάθεια αυτή η ελληνική αστυνομία χρησιμοποίησε τους γνωστούς αγνώστους. Τους ασφαλίτες δηλαδή με πολιτικά και κουκούλες. Τους ανθρώπους που οι ίδιοι κάνουν επεισόδια στις μαζικές λαϊκές συγκεντρώσεις και στην συνέχεια κάνουν συλλήψεις. Αυτοί κατά κύριο λόγο λοιπόν είναι οι γνωστοί “μπαχαλάκηδες”
Να τους χαίρεται ο υπουργός δημόσιας τάξης καιι η κυβέρνηση της οποίας τις εντολές εκτελούν.
Καμαρώστε τους σε ώρα δράσης …..















1 σχόλιο:

  1. http://pitsirikos.net/2010/12/%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή