Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Εγκρίθηκε η πρόταση του ομίλου ΙΤΑ

Με την τρίτη προσπάθεια, εγκρίθηκε τελικά η πρόταση του ομίλου ΙΤΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο Νιγρίτας. Η κ. Μαρίνα Ζουρνατζή που στην προηγούμενη συνεδρίαση είχε δηλώσει παρούσα, αυτή τη φορά άλλαξε στάση και ψήφισε υπέρ της πρότασης. Ακόμη η δημοτική σύμβουλος κ. Παναγιώτα Μέρου που απουσίαζε από την προηγούμενη συνεδρίαση, αυτή τη φορά συμμετείχε στην συνεδρίαση ήταν και ψήφισε ς υπέρ της πρότασης. Έτσι, λοιπόν, τα δεδομένα άλλαξαν και εγκρίθηκε η υπογραφή μνημονίου ανάμεσα στο Δήμο Νιγρίτας και τον όμιλο ΙΤΑ για την αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου.


Θεωρώ κατ’ αρχήν θετική αυτή την εξέλιξη με την προϋπόθεση πάντοτε να προστατευτούν και τα συμφέροντα των μικρότερων επενδυτών που ήδη εμπράκτως είχαν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή.

Περιμένω τις εξελίξεις . Βρισκόμαστε άλλωστε μόλις στην Αρχή…..



1 σχόλιο:

  1. Σαν αριστερό δε σε ενδιαφέρει η ίση μεταχείρηση των πολιτών από μία δημόσια αρχή; Μήπως είσαι και εσύ μεταξύ αυτών που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ότι στο δήμο υπήρχαν δύο προτάσεις και όχι μία; Δεν ξέρεις ότι όταν σε μία δημόσια αρχή υπάρχουν δύο προτάσεις, ο μόνος τρόπος για να επιλεγεί η μία είναι μέσα από μία διαδικασία αξιολόγησης; Εκτός αν συγκινήθηκες από την επιλογή γόνου αείμνηστου εκδότη εφημερίδας να αγνοήσει την ιστορία της εφημερίδας του και να σηκώσει σημαία ευκαιρίας. Αν πάλι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η εξασφάλιση του Ευάγγελου και γιαυτό θεωρείς ικανοποιητική την εξέλιξη μάλλον δεν κατάλαβες τι πρόκειται να συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή