Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Η καθ' ημάς αριστερά. Αξιοπρεπής και ανιδιοτελής

Δύο γνωστά στελέχη της καθ' ημάς αριστεράς από τη Νιγρίτα έδωσαν στην πρώτη γραμμή τη μάχη ως υποψήφιοι βουλευτές στις εκλογές της 4ης Οκτώβρη 2009.
Η Τιμοθέα Ρακιτζή ως υποψήφια του ΚΚΕ και ο Μιχάλης Μπάρτζας ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. Η Τιμοθέα μάλιστα με εξαιρετική παρουσία κατέλαβε την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και σχεδόν άγγιξε την βουλευτική έδρα.
Τα συγχαρητήριά μας και στους δύο.
Γιατί συμμετείχαν και αυτοί όπως εκατοντάδες πολίτες από ολόκληρη την Ελλάδα αγωνιστές και αγωνίστριες της Αριστεράς με ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και με μοναδικό γνώμονα να συμβάλουν σε μια κρίσιμη μάχη για την Αριστερά, σε μια κρίσιμη μάχη για την κοινωνία και κάτω από συνθήκες που ορισμένες φορές δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Χωρίς να προσδοκούν μετεκλογικά σε ανταλλάγματα. Οι υποψήφιοι της αριστεράς γνωρίζουν ότι μετεκλογικά ούτε περιφερειάρχες ,ούτε πρόεδροι νοσοκομείων ,ούτε κρατικοδίαιτα στελέχη διαφόρων δημόσιων οργανισμών θα γίνουν .
Έδωσαν την μάχη τους με αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια χωρίς να διεκδικούν κάτι προσφέροντας από το χρόνο τους, για να μπουν στα ψηφοδέλτιά , συμβάλλοντας όμως σ΄ αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια, της αριστεράς συνολικά να βγει ενισχυμένη και ισχυρή στη Βουλή και τους αγώνες για την επόμενη ημέρα, που είναι μια δύσκολη μέρα για την ελληνική κοινωνία.
Έδωσαν μια μάχη με αίσθημα ευθύνης και για λογαριασμό της κοινωνίας που ασφυκτιά, για λογαριασμό της ξεχασμένης κοινωνίας, των χιλιάδων ανέργων, των χιλιάδων επισφαλώς εργαζόμενων, των νέων που σήμερα βυθίζονται στην αβεβαιότητα για το μέλλον.
Η δική μας αριστερά μας, η αριστερά του καθημερινού αγώνα, της ρήξης, της πάλης για κοινωνική δικαιοσύνη, ειρήνη, παιδεία, καθαρό πλανήτη, είναι εδώ .Υπάρχει από τότε που υπάρχει κι ο άνθρωπος, από τότε που υπάρχει κοινωνική αδικία, πόλεμος, αλλά και όραμα για καλύτερο αύριο.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ, ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΤΕΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑ ΜΠΑ! ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ !!!ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ !!!ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΛΙΟΦΙΛΕ;ΕΧΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Ή ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΜΑΣ ;
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕ!

    Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ

    Υ.Γ.ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή